Το metaphrasis καινοτομεί ακόμη μια φορά και δημιουργεί μία κοιτίδα μεταφραστικής εκπαίδευσης, το Translation Training Hub.

 

Είκοσι χρόνια μετά την ίδρυσή του, το metaphrasis συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στην επαγγελματική εκπαίδευση μεταφραστών και διαρθρώνει πλέον το πρόγραμμα σπουδών ώστε να προσαρμόζεται απόλυτα στις επιλογές, ανάγκες, απαιτήσεις και δυνατότητες κάθε σπουδαστή.

 

Και το όνομα αυτού: Building Blocks – ο πιο εξατομικευμένος, άμεσος και οικονομικός τρόπος να προετοιμαστείς για το Diploma in Translation

 

Εξελίσσεται μαζί με τους δεκάδες σπουδαστές του που είναι πλέον από τους πιο πετυχημένους επαγγελματίες μεταφραστές με διαρκή παρουσία στην αγορά εργασίας και μακροχρόνιες συνεργασίες. Ως μέλη της παγκόσμιας μεταφραστικής κοινότητας έχουν πραγματοποιήσει το όραμα του metaphrasis να εκπαιδεύει ελεύθερους επαγγελματίες μεταφραστές με ευκαιρίες απευθείας συνεργασίας με εταιρείες και φορείς σε όλο τον κόσμο.

 

Αντί για την εκκόλαψη μεταφραστών που θα προωθούνται σε εθελοντικές θέσεις εργασίας ή μαθητείας χωρίς καμία προοπτική εξέλιξης και με χαμηλές αμοιβές, προωθεί την εκπαίδευση μεταφραστών με προοπτική την απόκτηση – εφόσον το επιλέξουν – ενός διεθνώς αναγνωρισμένου επαγγελματικού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών: το Diploma in Translation.

Copyright ©2024 | All Rights Reserved | Powered & Supported by GoMeta

Copyright © all rights reserved. Sorry, you cannot copy content of this page.

Log in with your credentials

Forgot your details?